Thursday, January 28, 2010

Vår Lilla Bil


Vår bil har gått sönder, inte så att det inte går att köra men ett väldigt irriterande fel. Handtaget på insidan av förardörren har ramlat av, så det går inte att öppna dörren. Istället för att fixa det så har vi vevat ner rutan och öppnat utifrån. Nu har rutan gått sönder, så det enda man kan göra är att klättra över till passagerarsidan och gå ut på den sidan om ingen öppnar utifrån åt en. Det funkar ju för det mesta, men när man ska ta en biljett i ett parkeringshus eller beställa mat så blir det problem. Jag tycker det är så otroligt tråkigt att fixa saker som bilen. Gör inte ni det också?

4 comments:

  1. Jooo usch ;) fast aldrig haft nån men "såna dær" saker vill man inte lægga pengar o energi på i onødan... Btw i lørdags var det nån som bestæmde sig før att sno min jacka... Synd før dom bara att det var en fejk! jag tyckte det var SVIN kallt att gå hem utan jacka. Kollat på ny men dom som ja vill ha kostar ju minst 3000 kænns ganska onødigt nær d e så kort kvar av vintern.. anyway liknande sits typ i afa :P xx
    Good luck w d car!!!

    ReplyDelete
  2. Usch och fy för sånt!!! Vad tråkigt att köpa ny vinterjacka nu, nu vill man ju bara ha vår!! Men du måste ju typ, det är ju ett tag kvar. Så himla tråkigt att lägga pengar på onödiga grejer!! Hoppas du hittar en bra lösning!! PUSSSS!

    ReplyDelete
  3. Ja hittade en super lösning :D SLipper köpa ny, får låna Jessicas ena som hon ändå inte använder. Hon förstår nog inte hur mkt jag uppskattar!!!!!!! Jag äger INGEN vinterjacka nu bara massa bikinis ;)

    ReplyDelete
  4. Hihihihihi. Men det är bra uppladdning!! Fy, vad gulligt av henne!!!!!!

    ReplyDelete