Friday, February 26, 2010

Home of the Brave


USA är ju faktiskt bara bäst, 6-0 mot Finland. Godmorgon, mina kära läsare! Idag har jag tvättat, städat och skrubbat hela lägenheten. Och nu är jag alldeles slut. Ska försöka hinna plugga lite också. Men först ska jag se färdigt hockeyn. Go TEAM USA!

3 comments:

  1. hej! efterssom du pluggar på SMC har jag en fråga om det du kanske kan svara på. jag undrar om du minns eller vet om man behöver ha läst engelska b och ha vg i det för att komma in på SMC? jag är nämligen intresserad av att plugga där men har bara läst engelska a, har dock vg i det!

    ReplyDelete
  2. Vad spännande att du funderar att läsa på SMC! Jag tror inte att du måste ha läst Engelska B. Jag tror att om man inte fått åtminstone VG i Engelska B så får man göra ett TOEFL-prov. Så bara du gör det provet och får godkänt i det, så är det inga problem! Kolla med www.cis.nu för att vara säker, jag tror de kan hjälpa dig med var du kan göra provet och så vidare. Sen gör du ett prov när du kommer hit och så placeras du i rätt engelskagrupp här. Lycka till!

    ReplyDelete
  3. Okej jag får göra det då! tack för hjälpen!

    ReplyDelete